Okt. TARKAN NEVZAT
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
                      Ofis
                      
GE130
                        
                        
                      E-posta
                      
  tnevzat@ciu.edu.tr
                        
                    
                      Telefon numarası
                      +90 392 671 11 11
                        
                        
                      Dahili
                      
2233
                        
                    Öz geçmiş
Öğrenim Durumu
                        - University of West London BSc(Hons) Culinary Arts Management (Lisans, 2011)
 - Thames Valley University(Univesity of West London) Mutfak Sanatları Yönetimi Yüksek Ulusal Diploması (Lisans, 2010)
 
Ödüller
                        - Claridge's'de A Taste of NoMa'nın başarısına olağanüstü katkı ödülü (2012)
 - Dorchester Collection otellerinden Coworth Park'ın ENGAGE eğitimi (2010)
 
Çalışma Alanları
                        - Mikoloji: Mantar Bilimi
 - Koji(Aspergillus Oryzae) ve Enzimatik (Amilitik ve Proteatik) fonksiyonları
 - Koji'nin yetiştirilmesi ve Aspergillus Oryzae'nin (kalıp) ısı ve nem kullanarak proteaz veya amilaz bakımından zengin substrat üretiminde manipülasyonu
 - Mikro Jeller
 - Nörogastronomi
 - Moleküler Gastronomi
 - Sous Vide Pişirme Tekniği ve Gıda Güvenliği
 - Şefler Menüleri Planlarken Sürdürülebilirliğin Farkında mı
 
İdari Görevler
                        - Gastronomi Labaratuvar Sorumlusu (2024-DEVAM EDİYOR)